Verhuur - De mogelijkheden
 
Klik hier voor de faciliteiten
De Grote Kerk heeft een zeer centrale ligging in het centrum van Terneuzen. Er zijn diverse parkeergelegenheden op loopafstand, waaronder twee parkeergarages. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op minder dan 5 minuten lopen, zodat de kerk uitstekend met openbaar vervoer bereikbaar is. In de directe omgeving zijn diverse eetgelegenheden. Dit alles maakt de Grote Kerk aantrekkelijk voor verhuur.
 
Exposities
De grote zaal is uitstekend geschikt als expositieruimte voor schilderijen, foto's, beeldhouwwerken enz. Het grote vloeroppervlak (20x25 m)  en de hoge ramen bieden een ruime en bijzonder sfeervolle tentoonstellingsruimte. Met een podium van (5x9 m). Dit is de reden waarom de kerk graag wordt gehuurd.
 
 
(Bedrijfs)presentaties
Grote presentaties vragen om grote ruimtes. De goede bereikbaarheid en de sfeer van de zaal  maken de kerk uitstekend geschikt voor allerlei vormen van presentaties, b.v. bedrijfspresentaties, modeshows, enzovoorts. Vraag bij onze verhuur naar de mogelijkheden.
 
Recepties
De ruimte en de sfeer van de grote zaal lenen zich uitstekend voor recepties voor grotere groepen. De combinatie van een goede catering en een bijzondere ambiance vormen de basis voor een geslaagd festiviteit. Vraag bij onze verhuur naar de mogelijkheden.
 
 
Religieus gebruik
Vanuit de historie is het gebouw altijd als kerk gebruikt. Nog steeds beschikt de kerkzaal over de inrichting voor het houden van kerkdiensten en andere religieuze activiteiten. Ook hier speelt het orgel een belangrijke rol. Voor de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze verhuur.
 
Koren en muziek
De goede akoestiek van de kerk is bij uitstek geschikt voor muzikale doeleinden. Ook koren maken graag gebruik van de Grote Kerk. Het mooie orgel en de piano spelen daarbij zeker een grote rol.
 
 
Toneelvoorstellingen
De zaal en het liturgisch centrum bieden ook ruimte aan kleinschalige toneelvoorstellingen. Maar ook andere vormen van kleinkunst kunnen in de Grote Kerk terecht.
Genoemde voorbeelden vormen slechts een klein deel van de vele gebruiks- en verhuurmogelijkheden.
Voor verdere informatie  06-49 17 35 24  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.